SWIMMIX - leg, lær og svøm

Babysvømning fra 0-2 år

Mor og babysvømmer

Når man giver sit barn muligheden for at gå til svømning regelmæssigt gennem hele barndommen, giver man det samtidig nøglen til at lære at svømme tidligt og udvikle en stærk følelse af tryghed, baseret på oplevelserne i vandet.

Babysvømning PingvinGår I til babysvømning i SWIMMIX, kan vi tilbyde jer at være to voksne med barnet i vandet. Vi fokuserer på et godt og udviklende samvær, hvor barnet altid spiller en aktiv rolle med mulighed for nysgerrigt at udforske vandet og dets egenskaber.

Miniplask OdderenIntet er overladt til tilfældigheder – vi underviser ud fra vores eget trin-for-trin program. Vores instruktører sørger for at lære dig som forælder, hvordan du bedst muligt støtter dit barn og dets individuelle udvikling i vandet. Vi har også fokus på relationen mellem dig og dit barn, fordi tillid er afgørende for, om barnet har overskud til at lære.

Søhesten maskotI som forældre får, af en fast tilknyttet SWIMMIX instruktør, vejledning i en række greb og øvelser der hjælper dit barn til at få den rette følelse i vandet og skaber de rette forudsætninger for god stimulering. Dit barn får trygt udforsket og nydt vandet sammen med dig og de andre på holdet. Vi skaber de trinvise rammer for at børnene nysgerrigt undersøger og erobrer vandets muligheder. Undervisningen foregår både i gruppe og individuelt og øvelserne I lærer både udvikler og styrker jer og jeres samvær. I vil få et hav af oplevelser som bliver fælles minder for livet.

De voksnes rolle i vandet

Tumleren maskotÉn eller to voksne (dig som forælder eller en anden voksen person, som barnet kender godt) er med i vandet til undervisningen sammen med barnet. Vi ved at I forældre er de vigtigste personer i jeres barns liv og jeres instruktør vil vejlede jer I hvordan I på bedste måde støtter og hjælper jeres barn i vandet. Jeres primære opgave er at fokusere på at I har det sjovt og hyggeligt i vandet sammen og at støtte og opmuntre efterhånden som dit barn udvikles i vandet.

Søskende Frøen